€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

TENSIUNI ÎN ȘEDINȚA DE CL! Taxa pe clădiri neîngrijite încinge spiritele

Ştire online publicată Miercuri, 19 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Primarul Constanței, Decebal Făgădău, i-a convocat pe aleșii locali, astăzi, de la ora 10.30, în sala „Remus Opreanu“ a Palatului Administrativ, în cadrul ultimei ședințe ordinare din acest an. 

 
Consilierul PNL Mihaela Andrei a propus, în cadrul acestei ședințe de consiliu local, înjumătățirea impozitelor pentru constănțeni sau chiar scutirea acestora de la plata impozitelor locale, ca urmare a stării tehnice necorespunzătoare, stării precare în care se află în prezent municipiul Constanța.

“Nu ar fi mai bine, domnule primar, ca mai întâi să ne uităm în ograda noastră, să facem curățenie și abia apoi să majoram cu 500 % impozitul pentru cei care au terenuri ori clădiri neîngrijite?”, l-a întrebat consilierul PNL pe primarul Decebal Făgădău. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7160 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3911 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7696 secunde