€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Temperaturi foarte ridicate și furtuni, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 20 Iunie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Vremea este deosebit de caldă pe litoral, zilele acestea. Meteorologii anunță, odată cu valorile termice peste cele normale pentru această perioadă a anului, și fenomene de instabilitate atmosferică, furtuni cu fulgere, în zilele următoare. Apoi, în week-end, o răcire bruscă, dar fără ploi. 


Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 27 grade Celsius. Peste noapte, rafalele se mai domolesc și termometrele vor indica minimum 19 grade. Joi, este posibil să se manifeste furtuni cu fulgere în cursul dimineții și chiar ploi torențiale. Valorile termice se vor încadra între 19 și 27 de grade. Vineri, va fi mai cald, până pe la 28, 29 de grade, dar cu cer în mare parte senin pe timpul zilei și posibile furtuni cu fulgere noaptea. Se vor înregistra și averse slabe. 


Sâmbătă dimineață, vor fi nori, apoi iese soarele, dar nu este exclus să avem și o furtună scurtă. Va fi însă mai răcoare, cu temperaturi cuprinse între 16 și 23 de grade.


Duminică, va fi preponderent senin, însă regimul termic rămâne același. Abia spre mijlocul săptămânii viitoare se mai încălzește. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8968 secunde