Telekom România, anunț important pentru toți abonații

853
Telekom România, anunț important pentru toți abonații - telekomfuziunecompaniiserviciimo-1516735732.jpg

Articole recomandate

Telekom România încetează relațiile contractuale cu Poșta Română, începând cu 1 februarie 2018, pentru plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe și mobile, ca urmare a nerespectării obligațiilor de către operatorul poștal național, a anunțat luni compania de telefonie mobilă într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, clienții companiei de telecomunicații vor beneficia, în continuare, de cele peste 40.000 de puncte de încasare (rețeaua proprie de magazine, rețele de retaileri, bănci partenere, ATM-uri și automate de plăți), din mediul urban și rural, unde își pot plăti facturile.

De asemenea, plățile pot fi efectuate online, pe site-ul operatorului, dar și prin debit direct, internet banking sau mobile banking (prin băncile partenere, care oferă aceste servicii).

Brandul Telekom România este prezent pe piața românească din anul 2014, după rebrandingul comun al Romtelecom și Cosmote România.

Telekom România face parte din grupul Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8936 secunde