"Telefonul copilului" lansează maratonul radio "Pierdut"

254
"Mama spune că cine nu aduce bani în casă, nu mănâncă.", "Mi-e frică să mă întorc acasă! Am fugit și nu vreau să mă mai întorc!", "Uneori acasă e ca la camera de tortură…", "Mai bine mă omor decât să mă întorc acasă! Oricum nu-i pasă nimănui de mine!".
Acestea sunt numai câteva dintre zecile de mii de mesaje relatate de copii la Telefonul Copilului, 116 111. Cererile de ajutor sunt tot mai numeroase, Telefonul Copilului trebuie să-și extindă programul de lucru pentru a putea prelua toate apelurile copiilor, iar acest lucru este imposibil fără suplimentarea numărului de specialiști și fără extinderea infrastructurii.
De Moș Nicolae, Asociația Tele-fonul Copilului și Europa FM lan-sează maratonul radio "Pierdut", prin care adresează milioanelor de români rugămintea de a dona prin SMS la 876 suma de 2 euro și de a veni astfel în sprijinul copiilor singuri, triști, neînțeleși, neglijați, discriminați sau respinși, care nu au pe nimeni să-i asculte.
Aceasta este cea de-a doua ediție a campaniei "Pierdut", declanșată de nevoia tot mai mare de sprijin a celor mici, exprimată la Telefonul Copilului. Numărul de SMS 876, apelabil din ziua de Sfântul Nicolae, 6 decembrie, va fi activ pe tot parcursul lunii decembrie, iar campania va promova posibilitatea de a dona prin intermediul mai multor canale de comunicare media.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Decembrie 2010
Stire din Social : De ce fac copiii sex de la 10 ani?
Pagina a fost generata in 1.9238 secunde