€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

TDS! Teren cu destinație specială: gunoaie, mizerii și bălării cât casa. Nu ratați ediția de mâine a ziarului nostru!

Ştire online publicată Joi, 02 Noiembrie 2017. Autor: Sorin MIHALACHE
Cât consulți un PUZ propus de primărie și, la un moment dat, observi o zonă hașurată, purtând inscripția TDS, te gândești că pe terenul respectiv se desfășoară o activitate chiar specială. Iar când în dreptul proprietarului apare Ministerul Apărării Naționale, ai tendința de a-ți scoate pălăria, pentru că acolo e cartierul general al celor care asigură protecția națiunii.

Dar, dacă ești mai curios din fire, să vezi de ce anume sunt blocate construcția unei străzi și dezvoltarea unui cartier, și faci un drum în zona hașurată, te iei cu mâinile de cap. Te îngrozești!

Este vorba despre proiectul construirii unei noi străzi în cartierul Anadalchioi/Baba Novac, prelungirea Delavrancea, care ar urma să facă legătura dintre strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu. Noua arteră ar urma să tranziteze un „teren cu destinație specială”, iar Armata nu vrea să-și dea acceptul! 
Ce se află pe acel teren? Munți de gunoaie, mizerie cât cuprinde, un focar de infecție. Iar în zonă, mișună tot mai mulți romi, hoți și alți indivizi dubioși.

Face cineva curățenie pe acel teren? Se aude ceva de vreo amendă? Sau legea nu este aceeași pentru toată lumea?

Pe larg despre acest subiect, în ediția de mâine a ziarului nostru.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7545 secunde