Taxele și impozitele locale, plătite online, fără cozi

173
Taxele și impozitele locale, plătite online, fără cozi - taxelesiimpozitelelocale-1569963050.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu v-ați achitat deja taxele și impozitele locale, trebuie să știți că deja riscați majorări și penalizări, termenul limită încheindu-se pe 30 septembrie. Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța ne reamintesc că putem plăti sumele datorate în mai multe locații și nu este necesar să mergem la ghișeele fiscale. 


Astfel, puteți plăti online, integral sau în rate prin programul BT, pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Plata Impozite, ori pe site-ul www.ghiseul.ro, secțiunile Plătește online impozite și taxe și Plată fără autentificare. La dispoziția constănțenilor este și serviciul Internet Banking sau plata prin ordin predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking Banca Transilvania ori Serviciul Direct Debit - Banca Transilvania. 


Există posibilitatea plății și prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicația e-Tax Mobile - SPIT sau prin ordin de plată, cu mențiunea beneficiarului - Primăria Constanța, cod fiscal 4785631. 


Dacă totuși preferați să plătiți cu numerar, o puteți face la stațiile OMV Petrom, în magazinele Inmedio prin serviciul Westaco Express, la agențiile Garanti Bank, precum și la toate oficiile Poștei Române. De asemenea, cu numerar sau cu card bancar se poate achita la orice agenție fiscală SPIT, integral sau în cinci rate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5948 secunde