Taxe și impozite! Ce obligații au proprietarii de ambarcațiuni

445
1
Taxe și impozite! Ce obligații  au proprietarii  de ambarcațiuni - taxesi-1432226100.jpg

Articole de la același autor

Contribuabilii care dețin nave de sport și agrement trebuie să transmită agențiilor fiscale certificatul de conformitate eliberat de producătorul ambarcațiunii, anexat la declarația de impunere actualizată.

Solicitarea reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța vine ca urmare a aprobării Hotărârii Consiliului Local nr. 246/2014 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2015, prin care navele de sport și agrement se impozitează diferențiat, în funcție de numărul de locuri.

"În vederea determinării impozitului aferent acestora, atât persoanele care au declarat mijloacele de transport pe apă sus-menționate, cât și cele care urmează să efectueze operațiunea au obligativitatea depunerii certificatului de conformitate", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.

"Declarația fiscală/Decizia de impunere pentru stabilirea impozitului pe mijloace de transport pe apă" poate fi descărcată de pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea "Persoane fizice/juridice" - "Documente declarare" și poate fi expediată împreună cu documentele justificative adreselor de e-mail: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Comentează știrea

constantin
23 mai 2015
fara limitari

Fara limitari de accesare si doar dupa o prealabila informare amanuntita, oferita gratuit! Veti descoperi ca în momentul în care veti înceta sa oscilati si veti lua o decizie, ferma, de a ACTIONA neintarziat, indiferent de "sfaturile binevoitorilor" ce se ivesc totdeauna cu aerul lor suficient si alarmist, totul începe brusc sa "conspire" în ajutorul vostru (intregul univers va este favorabil). Caut urgent colaboratori part-time care vor sa castige cunoastere si bani în timpul liber, într-un proiect genial si generos cu toti participantii, nepereche la scara planetara. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite DOAR mesajul URK la adresa de email [email protected] Si pentru tine este o sansa reala!

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Social : Ce program au ghișeele SPIT
Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Economie : Campionul invențiilor… fiscale
Pagina a fost generata in 1.8398 secunde