Taxa de liniște și taxa de spații verzi, datorată de toți agenții economici din Mamaia și Satul de Vacanță

122

Articole de la același autor

Toți agenții economici din stațiunea Mamaia și din Satul de Vacanță sunt obligați la plata taxei pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice și taxa pentru spații verzi, indiferent de activitatea desfășurată.

"Uniformizarea acestor taxe a survenit la solicitarea contribuabililor, astfel, cei care datorau taxa pentru spații verzi acum datorează și taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice și invers. Veniturile bugetului local nu înregistrează o creștere, deoarece totalul colectat din taxele mai sus-amintite nu se modifică. El doar a fost repartizat pe toată plaja de contribuabili din stațiunea Mamaia și Sat Vacanță", explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe din Constanța, Virginia Uzun.

Amintim că taxa pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice era datorată de către toți operatorii economici, indiferent de activitatea desfășurată în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță, iar în prezent este datorată și de contribuabilii care dețin spații de cazare și anume hoteluri, moteluri, hanuri turistice, contribuabili care în trecut nu datorau această taxă decât pentru suprafețele destinate activităților de alimentație publică și spațiilor comerciale.

Taxa pentru spații verzi era datorată numai de către hotelierii și deținătorii de spații de locuit din stațiunea Mamaia, iar în prezent este datorată și de operatorii economici care desfășoară activități în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.405 secunde