TAROM are un nou director general

157
TAROM are un nou director general - ziuaveteranilor5-1553175523.jpg

Articole recomandate

Florin Susanu a fost numit de Consiliul de Administrație al TAROM în funcția de director general provizoriu și accountable manager al companiei, a anunțat compania.


"Consiliul de Administrație al Companiei Naționale TAROM a numit, în ședința de astăzi, 21 martie a.c., un nou director general provizoriu și accountable manager în persoana comandantului instructor de zbor Florin Susanu. În prezent, Florin Susanu este director al Direcției Zbor din cadrul companiei naționale", se arată într-u comunicat citat de Agerpres.

Totodată, reprezentanții companiei precizează că toate aeronavele TAROM sunt licențiate și operează fără nicio modificare a orarului de zbor.

"Profităm de acest moment pentru a pune stop speculațiilor din mass-media privind operarea aeronavelor companiei. Aeronavele noastre sunt licențiate și operează în continuare fără nicio modificare a orarului de zbor", spun aceștia.

Florin Susanu îl înlocuiește pe Wolff Werner-Wilhelm, care a fost numit în funcția de director general interimar al TAROM pe 20 noiembrie 2017.

Florin Susanu a mai ocupat funcția de director general provizoriu al companiei TAROM, cu un mandat inițial de o lună, el fiind numit în această poziție pe data de 21 august 2017, după demisia lui Eugen Davidoiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 August 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.5681 secunde