Tarifele de parcare propuse de primărie, reduse

278
Tarifele de parcare propuse de primărie, reduse - victorieaconstantenilorparcare-1614974134.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale au anunţat modificarea proiectului Regulamentului de parcări în municipiul Constanţa, însă forma finală va fi cea votată de aleșii locali. Deocamdată, documentul rămâne în continuare în consultare publică, pe site-ul Primăriei Constanţa.

Astfel, au fost reduse tarifele pentru orele de parcare, iar zona centrală a fost împărţită în două subzone. Tarifele nou propuse sunt, pentru zona 1 A – zona din centrul municipiului, câte 5 lei pe oră, cu TVA inclus, pentru maximum trei ore, pentru zona 1 B – parcările din apropierea pieţelor din oraş, câte 3,5 lei pe oră, TVA inclus. În forma iniţială, o oră de parcare în centru era 7 lei plus TVA, iar a treia oră era 15 lei plus TVA.

În zona a doua sunt incluse parcările situate pe trama stradală de categoria I şi a II-a din municipiu, tariful de parcare va fi de 2 lei, TVA inclus, pe oră. În forma iniţială, proiectul de regulament propunea ca ora de parcare în această zonă să fie 4 lei plus TVA. De asemenea, parcarea se poate realiza şi în baza unei viniete anuale, de culoare albă, în valoare de 360 de lei pe an, şi în baza unei viniete temporare, de culoare albastră, pentru o zi – 20 lei, pentru o săptămână – 125 lei şi pentru o lună – 200 lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3885 secunde