Tarife mai mici pentru linia City Tour, cu autobuzele etajate

285
Tarife mai mici pentru linia City Tour, cu autobuzele etajate - tarifemaimici-1598893277.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, conducerea CT Bus a redus tarifele pentru linia City Tour, pe ruta Gară CFR - stațiunea Mamaia. Astfel, un bilet cu o călătorie costă trei lei, iar un bilet Hop On-Hop Off, valabil toată ziua, costă cinci lei.

"Principalul avantaj dacă achiziționați un bilet de cinci lei este că aveți posibilitatea de a întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi vă puteți relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare", explică reprezentanții CT Bus.

Linia City Tour este deservită de șase autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute. Pe sensul Gară CFR - Tabăra Turist, autobuzele circulă între orele 9.00 - 19,00, iar pe sensul invers între orele 9.00 și 20.20. Circuitul City Tour cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, precum roata panoramică "Tomis Eye", Silozurile "Anghel Saligny", Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, "Cuibul Reginei", Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Moscheea Carol I, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic Tomis, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele.

De asemenea, călătorii au la dispoziție și aplicația "City Tour", un ghid text și audio. La bordul autobuzelor etajate, ei se pot conecta gratuit la rețeaua Wi-Fi, scanând codul QR de pe spătarul scaunului sau căutând aplicația direct în Magazin Play sau Apple Store. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.863 secunde