€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Tăriceanu, declarație de ultimă oră despre Pilonul II de pensii

Ştire online publicată Marţi, 05 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, astăzi, că, dacă ar fi la vârsta la care ar începe să contribuie la Pilonul II de pensii, ar investi în acest instrument, dar ar face încă o asigurare de pensie suplimentară, menționând că nu vor fi foarte mulți cei care vor renunța la Pilonul II.

„Nu am contribuție la Pilonul II de pensii, eu folosesc alte instrumente de la societățile de asigurări. Le-am făcut copiilor mei bursă de studii. Nu cred că vor fi foarte mulți cei care vor renunța la Pilonul II de pensii, pentru că acesta este un venit complementar foarte sigur și cu o rentabilitate foarte bună. Eu, de exemplu, dacă aș fi la vârsta la care să pot să încep să contribui la Pilonul II de pensii, aș face și la Pilonul II, dar aș face încă o asigurare de pensie suplimentară, să zicem în Pilonul III, care este facultativă. Aș investi cât mai mult să am o asigurare pentru momentul când ajungi la pensie”, a susținut Tăriceanu după întrevederea cu reprezentanții societăților care administrează Pilonul II de pensii.

El a adăugat că mulți români și-au cumpărat una sau mai multe proprietăți, „o investiție foarte bună pentru bătrânețe”. Sursa: Agerpres


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8279 secunde