Târgul mărțișoarelor aduce primăvara la City Park Mall

165
·       Mărțișoare, obiecte artizanale și cadouri de sezon la mall

·       Expoziție cu obiecte lucrate manual, dar și de import

 

Constanța, 21 februarie – La City Park Mall nu doar ghioceii sunt vestitori ai primăverii, ci și Târgul de Mărțișor, care își deschide porțile pe 24 februarie, iar până de Ziua Femeii, vizitatorii sunt așteptați de meșteșugari iscusiți, ce vin cu mărțișoare lucrate manual, dar și de cadouri mai puțin obișnuite.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 – 22.00, în zona piațetei liftului panoramic de la nivelul -1. Organizată în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, expoziția se bucură de o sumedenie de modele de mărțișoare, perfecte pentru ziua de 1 martie.  Dar, pentru că și 8 Martie este o zi dedicată doamnelor, la târg veți găsi și alte idei de cadouri potrivite ocaziei, inclusiv trandafiri criogenați, simbol al iubirii nesfârșite, aceștia păstrându-și prospețimea chiar și 25 de ani. 

Special creați pentru a aduce zâmbete și bucurie, ursuleții din flori de spumă reprezintă, de asemenea, o bună alegere pentru cei care vor să-și încânte partenerele de suflet. Iar dacă vin la pachet cu surprinzătoarele aranjamente din flori de săpun, atunci efectul este garantat.

De asemenea, în căutarea cadoului perfect pentru mamele lor, copiii pot găsi și ei numeroase căni și eșarfe pe care le pot dărui în semn de apreciere.

Sărbătorile primăverii

Mărțișorul este o sărbătoare românească, iar una din legendele acestei sărbători spune că, pe vremea dacilor, mărtișoarele reprezentau amulete ce aduceau fertilitate și frumusețe, dacă erau purtate până la înflorirea copacilor. Ziua Femeii este celebrată pe 8 martie încă din 1977 și comemorează realizările politice și sociale ale femeilor, dar și o luptă împotriva discriminării și a violenței.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9045 secunde