Târg de Sănătate și Frumusețe la Constanța

380
Târg de Sănătate și Frumusețe la Constanța - targdesanatate1-1559758492.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt așteptați, cu mic, cu mare, săptămâna aceasta, la cea de-a V-a ediție a Târgului de Sănătate și Frumusețe, care va fi organizat la Vivo Constanța în perioada 7-9 iunie. Evenimentul, care se adresează publicului larg, interesat de noutăți și în căutarea unor oferte avantajoase, va transforma Vivo într-o enciclopedie de sănătate pentru trup și suflet, devenind astfel locul în care constănțenii se pot întâlni cu specialiștii din domeniu.


Cu această ocazie, vizitatorii sunt invitați să descopere cele mai moderne metode de tratare pentru diverse afecțiuni medicale, să afle care sunt ofertele furnizorilor privați de servicii medicale din Constanța, să participe la sesiuni demonstrative oferite de specialiști în dermato-cosmetică, să acceseze abonamente de sănătate sau de fitness, să își configureze un set de analize medicale sau să urmărească live proceduri de ultimă tehnologie în domeniul remodelării corporale. 


Desigur, nici medicina dentară nu stă departe de eveniment, participând cu oferte pentru constănțenii de toate vârstele. Nu în ultimul rând, cei interesați vor putea să efectueze gratuit o analiză amănunțită a scalpului cu o cameră microscopică. 
Ca urmare, la ediția din acest an vă veți putea întâlni cu specialiști de la Ovidius Clinical Hospital, ABC Medical Center, Pro Smile, Bioclinica - laborator analize medicale, Minifarm, InMotion Fitness First, Elite Trainer Robert Cercel - coordonator program Intense Fitness Constanța, EmyRam, Sofa - Maison de Beaute, I-Beauty - dermopigmentare, Clinica de Dermatologie și Anti-aging dr. Anca Răducan, Oriflame, Asociația "Dăruiește aripi", Fundația Baylor "Marea Neagră".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6005 secunde