Mai multe ştiri online:

Târg de Cariere dedicat studenților și elevilor constănțeni

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) va organiza, în data de 19 octombrie, cea de-a doua ediție a Târgului de Cariere dedicat studenților și elevilor constănțeni. Potrivit reprezentanților instituției de învățământ superior, evenimentul își propune să contribuie la facilitarea inserției pe piața muncii a elevilor și studenților, făcând posibilă interacțiunea concretă între potențialii angajatori și forța de muncă locală.

Astfel, tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea de a discuta cu reprezentanții angajatorilor, pentru a afla care sunt oportunitățile de angajare disponibile la ora actuală și pentru a beneficia de consiliere în cariera aleasă. Totodată, aceștia vor avea ocazia să fie admiși la stagii de practică reale, care să îi sprijine în dezvoltarea profesională ulterioară ori să se angajeze în domeniul de interes.

Precizăm că firmele participante la Târgul de Cariere sunt entități cu activitate relevantă și rezultate remarcabile în cele patru sectoare identificate în cadrul proiectului „MENTOR”, ca având o importanță strategică în regiunea Mediteranei de Est și a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9311 secunde