Țara Piticilor din Tăbăcărie, reabilitată! Parcul se redeschide pe 1 decembrie

2471

Articole de la același autor

După amenințări cu proteste, după audiențe la primarul Constanței, mămicile au obținut, în sfârșit, o parte din ce și-au dorit: reabilitarea locului de joacă Țara Piticilor din parcul Tăbăcărie. Locul este închis de mai bine de o săptămână, pentru reamenajare, deoarece acolo va fi găzduit Orășelul copiilor pe timpul lunii decembrie.

Primele vești bune au ajuns însă deja la mămici, pentru că lucrătorii primăriei au reușit, în sfârșit, să pună covorul de cauciuc pe care părinții îl cereau de mult timp. În jurul tuturor aparatelor de joc a fost montat cauciuc special, colorat. A fost acoperit astfel nisipul acela care le exaspera pe toate mămicile. De asemenea, au fost schimbate coșurile de gunoi.

Tărâmul Magic al Crăciunului 


Parcul va fi redeschis pe 1 decembrie. În premieră, aici va fi Tărâmul Magic de sărbători. Autoritățile locale au pregătit un proiect unic, deosebit, cu care speră să îi impresioneze pe constănțeni și chiar să atragă turiști. 


Este vorba despre un eveniment-concept în premieră în România, special gândit pentru copii (părinții și bunicii sunt și ei invitați), care vine la Constanța. 


"Între 1 și 30 decembrie, Țara Piticilor va deveni Tărâmul Magic al Crăciunului, populat așa cum se cuvine, cu personaje din povești vechi și noi, aparținând copilăriei tuturor generațiilor. Publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole, alături de sutele de animatori și personaje de basm. În atelierele lui Moș Crăciun, copiii vor fi antrenați în multiple activități educative și artistice. Îi vor scrie scrisori Moșului, vor deveni bucătari, actori, dansatori, jurnaliști la Gazeta Moșului, vor învăța să deseneze, să se comporte potrivit Codului Bunelor Maniere, să scrie și să citească povești, să facă jucării și multe altele. În plus, vor fi încântați de spectacolele de pe scena special amenajată. Nici părinții sau bunicii nu au fost uitați. Organizatorii le vor pune la dispoziție Târgul de Crăciun, unde vor găsi o gamă extrem de variată de produse și dulciuri specifice perioadei Sărbătorilor", anunță Fundația Umanitară "Clopot", care pregătește evenimentul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5026 secunde