Țânțarii ucigași fac noi victime în România. Un alt deces confirmat după infectarea cu West Nile

172
Țânțarii ucigași fac noi victime în România. Un alt deces confirmat după infectarea cu West Nile - simptomewestnile6605820031875800-1565382193.jpg

Articole recomandate

A fost confirmat un nou deces în urma infectării cu virusul West Nile, transmis în urma înțepăturii unor țânțari. Numărul total al cazurilor de infectie cu virusul West Nile semnalate în acest sezon a ajuns la șapte, acestea fiind în județele Galați, Călărași, Tulcea și București.

În data de 12 iulie a.c. a fost înregistrat decesul unei bătrâne, de 81 de ani, din zona Oltenița, județul Călărași, din cauza infectării cu virusul West Nile.

Direcția de Sănătate Publică Călărași a confirmat ieri un al doilea caz de infectare cu acest virus, la un bărbat de 60 de ani.

Numărul total al cazurilor de infectie cu virusul West Nile semnalate în acest sezon a ajuns la șapte, acestea fiind în județele Galați, Călărași, Tulcea și București.

Deși decesul bătrânei a fost înregistrat pe 12 iulie, iar virusul West Nile a fost confirmat și raportat la 1 august, DSP Călărași nu a comunicat public acest lucru. Abia la solicitarea presei, astăzi, pe site-ul instituției a apărut un comunicat, însă doar despre al doilea caz confirmat cu virusul West Niles. NIMIC despre persoana decedată.

Sursa: realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 09 August 2019
Stire din Social : Avarie RAJA în stațiunea Mamaia
Vineri, 09 August 2019
Stire din Social : Cine datorează taxa de salubrizare
Pagina a fost generata in 1.0729 secunde