Tânărul Cătălin Dorcu, voluntarul anului la Constanța

851

Articole de la același autor

Cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntarilor, sâmbătă, 5 decembrie 2009, organizația Centras a organizat Gala Voluntarilor constănțeni. Evenimentul a reunit numeroase organizații nonguvernamentale din județ, care și-au nominalizat cei mai merituoși voluntari.
Gala a început cu un moment artistic și a continuat cu premierea celor mai buni voluntari. Titlul de voluntarul anului i-a fost acordat lui Cătălin Dorcu de la APP Procivitas.
La final, copiii de la Centrul de Plasament "Micul Rotterdam" au cântat câteva colinde, în așteptarea lui Moș Nicolae. "Gala a fost un moment prielnic pentru ca voluntarii să socializeze, să se cunoască între ei și să se bucure de momente frumoase, după un an de activități și proiecte în care s-au implicat. Momentele im-portante trebuie trăite împreună! Nu sta deoparte! Alege să te implici, alege să fii voluntar", a declarat Mihaela Căruțașu, coordonator al Departamentului de Informare și Comunicare și coordonator de voluntari la Centrul de Voluntariat din cadrul Centras Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Luni, 07 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Sâmbătă, 05 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 3.3904 secunde