TÂNĂRĂ MOARTĂ, DUPĂ CE MEDICII AU REFUZAT SĂ-I FACĂ TESTUL PAPANICOLAU. A LĂSAT ÎN URMĂ DOI COPII...

3795
1
TÂNĂRĂ MOARTĂ, DUPĂ CE MEDICII AU REFUZAT SĂ-I FACĂ TESTUL PAPANICOLAU. A LĂSAT ÎN URMĂ DOI COPII... - cancer135950500-1487583051.jpg

Articole recomandate

O mamă de 25 de ani din Marea Britanie, diagnosticată cu cancer de col uterin, a trebuit să-și ia adio pentru totdeauna de la cei doi copii, deorece medicii au refuzat să-i facă testul Papanicolau. 




Sadie Blackston a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în ianuarie, însă a fost prea târziu ca medicii să o mai poată salva, deoarece era deja în fază terminală.

Până când au fost descoperite celulele canceroase din corpul ei, acestea erau deja răspândite în intestin și a fost nevoită să recurgă la intervenții chirugicale care i-au înlăturat întregul sistem reproducător.

Sora tinerei povestește că a fost de cel puțin patru ori la medic înainte să-i apară simptomele, însă aceștia au refuzat să-i facă testul Papanicolau, deși alți membrii ai familiei au suferit în trecut de cancer. Potrivit acesteia, femeilor din Marea Britanie nu le este recomandat să facă acest test până nu au 25 de ani, scrie viralnova.com.

Sadie, mamă a doi copii cu vârste cuprinse între doi și șapte ani, a trebuit să-și ia adio pentru totdeauna de la cei doi. A murit la o lună după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterinj în fază terminală, scrie realitatea.net




Comentează știrea

Cetatean
20 februarie 2017
Noi suntem o tara model..ce sa spun

Ce mizerie de articol..Astia dupa 40 te roaga sa faci an de an papanic.iti trimit plic acasa..pb se exagereaza.Cred ca in Romania nu mori cu zile,nu?daca nu ai bani sa faci analize la sange eti terminat,bani sa faci papanicolau la privat,la fel de terminat esti,o consultatie la dr este cel putin 150 ron,asa ca sa ne uitam in gradina noastra intai si apoi la altii.Daca nu ai 3 mil sa faci colonoscopie stai ca boul si astepti pe lista de asteptare pana cand creste tumora in tine.Antibiotic dat otr raceala si alte mizerii.Hai sa ne uitam in ograda noastra intai si sa radem de altii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1093 secunde