Sute de tone de gunoaie, adunate în cadrul campaniei "Curățăm Constanța noastră"

177
3

Articole de la același autor

Peste 220 de tone de deșeuri au fost adunate din Constanța în cadrul campaniei demarate de autoritățile locale, "Curățăm Constanța noastră". Luna octombrie a fost o lună dedicată curățeniei în municipiul Constanța și au avut loc numeroase acțiuni inițiate atât de instituții, cât și de voluntari.


"În decursul lunii octombrie s-a lucrat pentru degajarea gunoaielor, ștergerea desenelor graffiti, curățarea terenurilor de frunze și crengi, refacerea unor garduri, cositul și salubrizarea peluzelor și spațiilor verzi, tunsul gardului viu, măturatul aleilor și golitul coșurilor de gunoi, prășitul trandafirilor și florilor, transportatul resturilor vegetale, curățarea, igienizarea și zugrăvirea fațadelor și zidurilor. Rezultatele campaniei sunt notabile. Astfel, în decurs de o lună, au fost adunate 220 de tone de deșeuri, care au fost strânse cu 21 de mașini ale firmei de salubrizare", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Ionela Halciuc.


Potrivit acesteia, acțiunile de ecologizare, salubrizare, igienizare și ridicare a resturilor vegetale au avut loc în toate zonele orașului, la ele luând parte, pe lângă angajații societății de salubrizare și ai administrației locale, apro-ximativ 400 de voluntari.


Comentează știrea

m
24 noiembrie 2016
mm

Si cei din Henry Coanda unde sunt?La pus afise electorale pentru psd?

Mine
24 noiembrie 2016
Gunoi

Sunt protejati..vine frigul si tiganii nu ies din case acum..mai ales ca primaria le baga celor din mega cartierul psd si gaze gratis...adica platesc toti constantenii pt pomeni...multumim partidului dar si andreei pt inca un articol prost scris

Radu
24 noiembrie 2016
si Polarisul

Si Polarisul de ce ia bani de la Primarie ?? ca sa lucreze voluntarii ??

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5435 secunde