Sute de arbori, plantați la Constanța!

330
Sute de arbori, plantați la Constanța! - untitled-1576152506.jpg

Articole recomandate

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Gestionare Spații Verzi, plantează în aceasta perioadă aproximativ 400 de arbori în mai multe zone din oraș. 


Vorbim despre castani, arțari, mesteceni, vișini, corcoduși, meri ornamentali sau arbori lalea care vor înfrumuseța și vor îmbogăți spațiul verde. 


Echipele au acționat astăzi pe străzile Primăverii, Baba Novac, I.L.Caragiale, București și Oborului. 
Plantările vor continua în mai multe zone din oraș atâta timp cât condițiile meteorologice o vor permite. Sunt și acțiuni care vizează înlocuirea arborilor recent plantați și care au fost vandalizați sau plantări efectuate în urma cererilor venite de la asociațiile de proprietari. 


Toate exemplarele de plante achiziționate sunt din specii ornamentale de forme și culori variate, rezistente la condițiile specifice de climă și sol.


Până în luna aprilie a anului viitor vor fi plantați toți cei 400 de arbori prin grija serviciului de specialitate Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.


"Facem apel la constănțeni să protejeze plantațiile nou-înființate, să contribuie la menținerea acestora în stare de vegetație și, dacă este cazul, să sesizeze Primăria Constanța (0241.550055) sau Direcția Generală Poliția Locală (0241.484205 sau 0799.606142 - WhatsApp) în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol din teren.:, anunță Primăria Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3004 secunde