Sute de agenți de turism și jurnaliști, aduși la mare pentru promovarea litoralului

178
Sute de agenți de turism și jurnaliști,  aduși la mare pentru promovarea litoralului - sutedeagentideturism-1432659086.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna trecută, pe litoral și în Delta Dunării, au loc mai multe infotripuri cu agenți de turism și reprezentanți mass-media, care vizitează locații hoteliere, de alimentație publică și agrement.

"Deși nu mai vorbim de o acțiune unică, organizată de ANAT și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, aceste infotripuri, desfășurate în perioade diferite, aduc pe litoral și în Delta Dunării, în total, un număr de aproximativ 400 de agenți de turism. Am început sezonul infotripurilor cu cele ale agenților de turism și jurnaliștilor din Turcia și Italia, organizate de Asociația Litoral - Delta Dunării, în perioada 1 - 3 mai, care au fost integrați în evenimentele care se desfășurau la acel moment - Parada de deschidere a sezonului estival și deschiderea oficială a cluburilor", declară Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.

Se pare că a fost lansat, astfel, un nou trend, și anume integrarea acestor agenți de turism și a jurnaliștilor în evenimentele pe care Asociația Litoral - Delta Dunării le organizează la momentul respectiv.

Așa se face că, săptămâna acesta, se vor afla în infotrip în Delta Dunării și pe litoral, agenții de turism și jurnaliștii aduși de Agenția Bibi Touring care vor fi prezenți la evenimentul Smart Driving Series de duminică, la Maritimo Shopping Center.

Săptămâna viitoare, este programat infotripul Federației de Promovare a Turismului din Moldova, care va aduce pe riviera românească 40 de agenți de turism și jurnaliști. Aceștia vor vizita hoteluri și atracții locale din toate stațiunile și vor ajunge vineri, 5 iunie, în stațiunea Mamaia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3703 secunde