Surprize de zile mari la "Beauty Days", City Park

218
Surprize de zile mari  la

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, 19-20 noiembrie, constănțenii sunt așteptați la prima ediție a evenimentului "Beauty Days", la City Park Mall - zona Lake Level.

Doamnele și domnișoarele pot afla noi tendințe în frumusețe, pentru a se menține frumoase și strălucitoare în preajma sărbătorilor de iarnă. Specialiști în medicină estetică, înfrumusețare, cosmetică facială, întreținere și remodelare corporală, coafură, machiaj, tehnici de micropigmentare, magazine de cosmetice vă vor prezenta serviciile pe care le oferă, sfaturi și consiliere de îngrijire perso-nală.

"Pe perioada celor două zile, veți avea șansa să vă numărați printre norocoșii câștigători ai premiilor puse la bătaie de expozanți, vouchere cu reduceri și vouchere cadou. Vă așteptăm la scena de lângă liftul de la Lake Level, unde expozanții se vor întrece în demonstrații live, iar MC-ul nostru va avea surprize pentru voi. Îi veți întâlni pe cei de la H Clinique, Abeauty, Espa Wellness Center, Sofa Maison du Beaute, Soco Hair Studio, Anca Dragnea, Ana Maria Cosmetician, Cerasela Brumă Micropigmentare, Melkior și Anastasia Soare Beverly Hills", au declarat organizatorii evenimentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4726 secunde