SURPRIZĂ DE PROPORȚII, după ce un bărbat a cumpărat un dulap vechi

1606
SURPRIZĂ DE PROPORȚII, după ce un bărbat a cumpărat un dulap vechi - dulapvechi3588150049970200-1541228712.jpg

Articole recomandate

Un bărbat, fan înrăit al chilipirurilor, mărturisește că obișnuiește să meargă adesea la târgul de vechituri organizat în orașul lui. Își clătește ochii, iar dacă ceva îi cade cu tronc îl cumpără pe loc, desigur după o "negociere la sânge", scrie realitatea.net


Ultima ispravă a acestuia a fost achiziționarea unei comode cu trei sertare. Imediat ce a văzut frumoasa piesă de mobilier din lemn sculptat manual, bărbatul s-a și pus pe negociat. A căzut la învoială cu vânzătorul și în schimbul sumei de 100 de dolari, a plecat cu comoda acasă. Când a încercat să o urce în mașină, s-a auzit un zgomot metalic, neobișnuit, dar nu i-a acordat prea mare atenție.


Bărbatul a plecat mulțumit de la târgul de vechituri, fără, însă, să aibă habar că mica piesă de mobilier ascundea o adevărată comoară.


Avea să afle câteva ore mai târziu, când odată ajuns acasă, bărbatul a deschis pe rând sertarele comodei. A rămas mut când a descoperit că piesa de mobilier avea un sertar secret, plin cu brățări, coliere și inele din aur și alte pietre prețioase, monede din aur și argint, precum și timbre, scrisori și medalii din timpul Războiului Civil.


Altfel spus, ceea ce se află în interiorul comodei valorează o avere. O avere sentimentală.


Dacă ar vinde obiectele găsite, bărbatul din Texas ar deveni foarte bogat, însă, el a decis să găsească proprietarul de drept al obiectelor, pentru a-i înapoia acestuia moștenirea de familie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8546 secunde