€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Studenții de la "Ovidius", în practică la SPIT

Ştire online publicată Miercuri, 16 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
În perioada 14 mai – 3 iunie 2018, în cadrul SPIT Constanța își vor desfășura stagiul de pregătire practică un grup de studenți și masteranzi, în baza convenției-cadru de colaborare cu Facultatea de Științe Economice a Universității “Ovidius” din Constanța.


Activitatea are drept scop consolidarea cunoștințelor teoretice și formarea de abilități cu privire la gestionarea impozitelor și taxelor locale sub coordonarea mentorilor în cadrul programului de instruire.


Tinerii vor fi repartizați la diferite servicii ale Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pentru a se familiariza cu specificul acestora și pentru a acumula experiență în domeniu. Acestora li se vor prezenta instituția, unitățile componente, principalele activități, domeniile și problemele de specialitate în conformitate cu Legea nr. 258/2007 privind practica elevilor și studenților.


La finalul stagiului de practică, studenții vor primi calificative (slab, satisfăcător, bine, foarte bine, după caz) în urma evaluării nivelului de dobândire a competențelor.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7422 secunde