Stres și seriozitate la sesiunea a doua de bacalaureat

942
Stres și seriozitate la sesiunea  a doua de bacalaureat - img5357bac-1314030178.jpg
Sesiunea a doua a examenului de bacalaureat 2011 a debutat, ieri, cu proba orală la limba și literatura română. Absolvenții de clasa a XII-a care nu au susținut sau nu au promovat examenul în prima sesiune au avut posibilitatea de a se înscrie pentru cea din toamnă. În județul Constanța, au fost depuse 3.000 de dosare și au fost organizate șase centre de examinare.

Dintre candidații înscriși, numai o parte vor susține toate probele, inclusiv cele orale, de competențe. Restul au dreptul de a fi examinați numai la probele pe care le-au picat în prima sesiune. 245 de elevi sunt înscriși pentru a da examenul oral la limba și literatura română.

Proba de ieri s-a derulat fără incidente, iar candidații par să fi luat destul de în serios examenul, mai ales după eșecul de la prima sesiune. "Nu mai e de glumă. Am învățat pe rupte vacanța asta. Trebuie să iau examenul!", ne-a spus Florin, unul dintre absolvenții care au picat în vară.

Astăzi, este programată proba orală la limba și literatura maternă, iar mâine va fi testul de competențe lingvistice la limba străină. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3558 secunde