Străzile și trotuarele din Constanța, dezinfectate, începând de astăzi dimineață

915
Străzile și trotuarele din Constanța, dezinfectate, începând de astăzi dimineață - strazilesitrotuarele-1584431715.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi de dimineață, compania de salubrizare a municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de dezinfectare și igienizare a domeniului public, în urma unei comenzi primite din partea Primăriei Constanța.


Campania de igienizare va începe la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu și va continua în zonele aglomerate, în stațiile de autobuz, pe trotuare, pe principalele bulevarde și străzi ale orașului Constanța.


Polaris M Holding va dezinfecta arterele de circulație și pe cele pietonale cu apă de la rețea, tratată cu soluții dezinfectante pe baza de clor activ și biocid, soluții avizate de către organele competențe ca fiind eficiente împotriva COVID – 19.


Programul de salubrizare și spălare a străzilor va începe cu următoarele operațiuni: măturatul mecanizat, măturatul manual, razuitul rigolelor și, în ultimǎ fazǎ, spălarea manuală și mecanizată a carosabilului și trotuarelor. Dezinfectarea se va realiza cu 10 autospeciale pentru stropit echipate cu instalații de înaltǎ presiune ce vor împrăștia soluții dezinfectante.


În paralel cu dezinfectarea și igienizarea străzilor și trotuarelor, se vor dezinfecta, cu ajutorul atomizoarelor, platformele pentru colectarea deșeurilor menajere și reciclabile.


Măsura de dezinfectare a domeniului public completează seria de măsuri demarate de autorități pentru a preveni răspândirea virusului COVID – 19. De asemenea, fiecare persoană are datoria civică și morală de a respecta câteva reguli de bază pentru a preveni răspândirea pandemiei: spălatul pe mâini și limitarea deplasărilor în spațiile publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Martie 2020
Stire din Social : Autobuzele CT BUS, permanent dezinfectate
Pagina a fost generata in 0.8087 secunde