Străzile și parcurile din Constanţa, dezinfectate permanent

95
Străzile și parcurile din Constanţa, dezinfectate permanent - strazilesiparcurile-1603814520.jpg

Articole de la același autor



Autorităţile locale din municipiului Constanța asigură permanent dezinfecția pe străzile, trotuarele, locurile de joacă și aleile din oraș, mai ales în aceste momente în care numărul cazurilor crește alarmant.


În cursul zilei de ieri, echipele municipalității au acționat pe bulevardul Ferdinand, strada Mircea cel Bătrân, strada I.G. Duca, strada Mihai Viteazu, bulevardul Tomis, bulevardul 1 Mai, strada Traian, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, strada Mihai Eminescu, strada Remus Opreanu, bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Atelierelor. De asemenea, se asigură dezinfecția aleilor din parcuri și a zonelor de promenadă din centrul și peninsula Constanței. Totodată, aleile de acces către spitalele din municipiul Constanța sunt dezinfectate zi de zi.


„Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat pe străzi, alei, trotuare”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6143 secunde