X
X
Mai multe ştiri online:

Străzi construite de la zero, în cartierul Compozitorilor

Ştire online publicată Marţi, 08 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Potrivit unui sondaj realizat de experții Băncii Mondiale la nivel național, Constanța se numără printre orașele pe care oamenii le percep drept atractive. Conform acestui sondaj, 22,2% dintre români ar alege să se mute la Constanța. Acesta este motivul pentru care orașul este într-o continuă dezvoltare și au apărut mai multe cartiere și străzi noi.


În cartierul Compozitorilor, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de investiții în trama stradală. Echipele administratorului drumului public au demarat lucrările de pregătire a terenului pe strada Cella Delavrancea. Strada de pământ este construită de la zero, lucrarea fiind executată din fondul de investiții.


Se consolidează infrastructura străzii. Drumul este săpat, compactat și se vor turna mai multe straturi de piatră pentru ca suprafața să fie asfaltată.


De asemenea, în această săptămână echipele SC Confort Urban SRL continuă intervențiile pe străzile Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella și Dumitru Kiriac.


Locuitorii sunt rugați să manifeste atenție și înțelegere în zonele în care se realizează lucrări.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.2554 secunde