€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Stația de transformare Abator din Constanța, modernizată

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
E-Distribuție Dobrogea a finalizat proiectul de modernizare a stației de transformare Abator din Constanța, după investiții de aproape 12 milioane de lei, cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciului de distribuție de electricitate pentru circa 26.000 de constănțeni. 


Astfel, stația de transformare de înaltă și medie tensiune 110/20/10 kV va asigura servicii îmbunătățite consumatorilor casnici, dar și celor industriali din zona sud - estică a municipiului Constanța, cuprinzând perimetrul dintre Peninsulă, Portul Turistic, Primărie, Gară, Abator, Far, Viile Noi, CET, Km 4 -5, Km 5, Faleză Sud. În total, stația de transformare Abator deservește aproape 19% din clienții de joasă tensiune, majoritatea casnici, din municipiul Constanța și 18 consumatori mari, alimentați din rețeaua de medie tensiune. 


„Lucrările de modernizare au presupus înlocuirea întregului aparataj primar de înaltă tensiune și a tuturor echipamentelor de circuite secundare aferente, cu aparatură de ultimă generație, asigurând astfel performanțe tehnice superioare, îmbunătățind fiabilitatea rețelei și optimizând activitatea de mentenanță. De asemenea, a fost mărită capacitatea energetică a stației de transformare prin amplificarea puterii  transformatorului 20/10 kV de la 10 MVA la 16 MVA, asigurând în caz de avarie reducerea considerabilă a timpului de realimentare a clienților”, explică reprezentanții E-Distribuție Dobrogea.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9048 secunde