Sprijin financiar pentru tinerii sărmani, pentru a face școala de șoferi

222
Sprijin financiar pentru tinerii sărmani, pentru a face școala de șoferi - permispentruviitor-1574971260.jpg

Articole de la același autor

Fundația pentru Comunitate și MOL România lansează a cincea ediție a programului "Permis pentru viitor", prin intermediul căruia se acoperă costurile obținerii permisului auto pentru tineri cu posibilități materiale reduse, din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere poate fi un avantaj în obținerea unui loc de muncă sau în menținerea și extinderea atribuțiilor de serviciu existente. 


Cei interesați pot depune solicitările, online sau prin poștă, până pe 25 ianuarie 2020. Se pot înscrie tinerii din medii defavorizate, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, care doresc să obțină permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie). 


În cadrul celor patru ediții ale programului de până acum, 69 de tineri au obținut permis de conducere: 60 categoria B, 8 categoria C și un carnet categoria B, automobil adaptat pentru persoane cu dizabilități. Alți 57 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi. 


Mai multe detalii despre programul "Permis pentru viitor" și formularul de înscriere se pot descărca de pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5029 secunde