€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Spitalul Municipal Medgidia, reabilitat de Ambasada Statelor Unite ale Americii

Ştire online publicată Vineri, 08 Martie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Primăria Municipiului Medgidia și Spitalul Municipal Medgidia au organizat astăzi, 8 martie, conferința de presă având ca subiect demararea lucrărilor de reabilitare a blocului materno-fetal aflat în incinta Spitalului Municipal Medgidia. Investiția este suportată în totalitate de Ambasada Statelor Unite ale Americii la București și vizează lucrări de reabilitare pentru următoarele spații: sală de operații; două săli de nașteri aseptice; o sală de nașteri septică; cameră resuscitare nou-născuți; salon preoperator; salon postoperator; grupuri sanitare; cabinet personal medical; vestiare și dușuri personal; dependințe funcționale.


La eveniment au fost prezenți adjunctul șefului Misiunii Diplomatice a SUA, Excelența Sa, Abigail Rupp; șeful biroului SUA de colaborare militară, colonelul Steve Klingman; ofițerul pe Relații Bilaterale, Bradford Stark; șeful Secției Obstetrică- Ginecologie, Mihail Cocoș; managerul Spitalului Municipal Medgidia, Eugen Aglițoiu și edilul Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.


„Este o mare bucurie să fiu aici pentru a demara proiectul de reabilitare a acestui spațiu. Viața fiecăruia dintre noi începe în blocul materno-fetal. Din acest motiv, Guvernul Statelor Unite ale Americii și Departamentul de Apărare SUA vor contribui la îmbunătățirea sistemului de sănătate românesc. Acest proiect face parte din categoria acțiunilor umanitare susținute financiar prin activitatea Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii de peste 20 de ani. Proiectul este în valoare de 320.000 de dolari. Avem proiecte pe teritoriul României cu valoare de peste 1 milion de dolari. Suntem recunoscători domnului primar Valentin Vrabie, reprezentanților Spitalului Municipal și comunității locale pentru tot sprijinul acordat”, a declarat adjunctul șefului Misiunii Diplomatice a SUA, Excelența Sa, Abigail Rupp.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8688 secunde