Spitalul Mangalia și-a reluat activitatea de dinainte de pandemie

242
Spitalul Mangalia și-a reluat activitatea de dinainte de pandemie - revenire-1623867793.jpg

Articole de la același autor

Începând cu luna aceasta, Spitalul Municipal Mangalia și-a reluat activitatea dinaintea pandemiei, în unitatea medicală fiind tratate cazurile non-Covid, pe toate secțiile din cadrul spitalului. Totuşi, conform normelor sanitare în vigoare, în instituția spitalicească sunt pregătite 18 paturi pentru potențialii pacienți infectați cu Covid-19, care vor fi tratați în pavilionul C al spitalului, separat de ceilalți bolnavi.

„Chiar dacă ne-am reluat activitatea curentă, în spitalul nostru, avem stabilite reguli clare de prevenție și tratare a pacienților, care sunt internați sau sunt tratați în ambulatoriul de specialitate. În continuare, testăm pacienții înainte de a fi direcționați către secțiile de specialitate, cazarea se face în funcție de gradul de imunizare al pacienților (vaccinați, trecuți prin boală sau nevaccinați), pentru a izola mai ușor eventualele cazuri de infecție cu Sars-CoV-2”, a declarat managerul unității medicale, Alina Dan.

Cu toate acestea, spitalul este în continuare carantinat, în sensul că nu pot intra în instituție vizitatori ai bolnavilor internați. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.889 secunde