Spitalul de Urgență Constanța a limitat accesul vizitatorilor

548
Spitalul de Urgență Constanța a limitat accesul vizitatorilor - restrictii2-1518023898.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) a limitat accesul vizitatorilor în incinta unității. Aceste măsuri au fost luate ca urmare a numărului crescut de viroze și infecții respiratorii apărute în ultima lună, dar și la recomandarea Direcției de Sănătate Publică Constanța.

Astfel, începând de astăzi, 8 februarie, se vor aplica următoarele măsuri: în secțiile Oncologie, ATI adulți și ATI copii va fi interzis accesul aparținătorilor. Apoi, pentru toate secțiile din spital se va reduce programul de vizită, accesul vizitatorilor fiind permis, zilnic, în intervalul 13.30-17.00. Precizăm că accesul vizitatorilor în afara orelor de program este complet interzis.

În plus, în timpul programului de vizită se impune limitarea accesului la un vizitator/pacient, iar persoanele cu viroze/ infecții respiratorii nu au voie să intre în saloanele pacienților.

De asemenea, sunt interzise consultațiile pacienților civili în cabinetele medicale din incinta secțiilor. Consultațiile se vor efectua doar în Ambulatorii. Totodată, echipamentul de protecție este obligatoriu. Acesta este disponibil la intrarea în secții. Respectarea măsurilor de igienă a mâinilor, spălarea și dezinfectarea mâinilor cu soluții hidro-alcoolice sunt obligatorii atât pentru pacienți și vizitatori, cât și pentru personalul medical.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5104 secunde