Spital privat de obstetrică-ginecologie la Constanța

1427
Un spital privat de obstetrică-ginecologie este inaugurat, astăzi, în municipiul Constanța. Având o suprafață de 3.500 de metri pătrați construiți, spitalul "Euromaterna" pune la dispoziția pacientelor 20 de rezerve. Unitatea reunește cinci departamente, de ginecologie, diagnostic prenatal, ambulatoriu pentru urgențele ginecologice, fertilizare in vitro și maternitate.
Prețurile sunt în sistem co-plată. Astfel, pacientele vor scoate din buzunar 150 lei pentru un consult sau pentru o urgență, 4.500 lei pentru o naștere normală, care include anestezia, recoltarea de celule stem și spitalizarea pentru trei zile, 5.000 lei pentru cezariană, 3.000 lei pentru o naștere acvatică, 500 lei pentru întrerupere de sarcină. O intervenție chirurgicală pentru cancer de col uterin costă 6.000 lei. De asemenea, o zi de spitalizare este 300 lei. Prețurile nu sunt fixe, ci sunt stabilite în funcție de complexitatea cazurilor.
În cadrul spitalului își vor desfășura activitatea medicii Lenuța Malcea, Ion Rușa, Dan Raica, Florian Danteș, Ioana Luțescu, Sebastian Luțescu, Liliana Aciubotăriței, Asan Rucni și Mihaela Coșofreț.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2361 secunde