SPIT. Plata impozitelor și taxelor locale se poate face și online

76
SPIT. Plata impozitelor și taxelor locale se poate face și online - spit1346157737136791891413706056-1373372017.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța amintește persoanelor fizice și juridice că impozitele și taxele locale pot fi achitate prin intermediul card-ului bancar pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii Online - Plata online a impozitelor sau link-ul http://www.spit-ct.ro/plata-electronica-impozite-taxe-locale.




Pentru autentificare, contribuabilii trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă. Acestea sunt emise de către SPIT în baza unei cereri de înregistrare în sistem, care se găsește pe site-ul instituției, la secțiunea "Servicii Online" - "Plata online a impozitelor".


Cererea poate fi înregistrată direct în sistem sau poate fi listată și depusă la oricare din ghișeele unice ale SPIT. Contribuabilul se poate prezenta personal pentru a ridica scrisoarea de la ghișeul agenției la care a fost arondat sau poate primi elementele de identificare (user și parolă) într-un plic închis. În acest caz, în vederea stabilirii identității persoanei care a înregistrat solicitarea, la adresa de domiciliu a contribuabilului se va deplasa un inspector SPIT. Termenul de eliberare a parolei este de maximum șapte zile lucrătoare de la înregistrarea cererii. După primirea elementelor de identificare, contribuabilul are posibilitatea modificării parolei. Pentru plata impozitelor și taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe www.spit-ct.ro, nu se percepe comision.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5748 secunde