SPIT/ Newsletter pentru contribuabili

286
1
SPIT/ Newsletter pentru contribuabili - womanworkingonlaptop-1350385201.jpg

Articole de la același autor

 Pentru a fi la curent cu ultimele informații din domeniul impozitelor și taxelor locale, persoanele fizice și juridice se pot abona gratuit la Newsletter-ul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, accesând site-ul www.spit-ct.ro.


Modalitatea de abonare este simplă, timpul alocat completării datelor fiind extrem de redus. În acest sens, contribuabilii vor accesa site-ul instituției www.spit-ct.ro, vor selecta opțiunea persoane fizice sau juridice din secțiunea Newsletter, vor introduce adresa de e-mail la care doresc să le fie furnizat serviciul și în final vor da un click pe butonul "Abonează-te". În scurt timp vor primi confirmarea abonării în contul de e-mail personal.


Comentează știrea

fistic
16 octombrie 2012
ce caterinca

E foarte buna ideea de a ma abona la acest newsletter, pentru ca as vrea sa mi se explice de ce au fost sanctionati (prin retrogradare spre alte compartimente si taieri de salarii) angajatii SPIT care nu s-au prezentat la referendum. E posibil ca delirul religios care a pus stapanire pe sediul din Sulmona sa fi intunecat mintile anumitor persoane de pe acolo, iar acestea sa fi uitat (sau nu au stiut niciodata) ca istoria are enervantul obicei de a se repeta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6984 secunde