SPIT lansează o campanie privind conștientizarea importanței donării de sânge

94
SPIT lansează o campanie privind conștientizarea importanței donării de sânge - campaniededonaredesangepentrupac-1528193926.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) sărbătorește, anul acesta, Ziua Donatorului de Sânge, de pe data de 14 iunie, împreună cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța (CRTS). În acest sens, cele două instituții au încheiat un protocol de colaborare, în vederea derulării unei campanii privind conștientizarea importanței donării de sânge și pentru a încuraja publicul larg să doneze regulat.


Colaborarea, desfășurată pe parcursul anului 2018, are drept scop încurajarea propriilor angajați precum și alte instituții publice locale, de a participa activ atât în donarea de sânge, cât și donarea de celule stem prin înscrierea în Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice.


Acțiunile desfășurate de CRTS vor fi făcute cunoscute cetățenilor prin amplasarea de materiale publicitare la ghișee și pe site-ul www.spit-ct.ro, persoanele interesate având astfel posibilitatea de a consulta informații privind necesitatea și importanța donării.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5001 secunde