SPIT. Declarațiile pot fi depuse online

132
SPIT. Declarațiile pot fi depuse online - spit15009808701502979000-1533116019.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) încurajează cetățenii să opteze pentru depunerea declarațiilor online. Formularele necesare operațiunilor fiscale, cât și tipul documentelor justificative care trebuie anexate se regăsesc pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Persoane fizice/Persoane juridice - Documente declarare.


Contribuabilii au obligația de a completa corect, integral și cu bună credință rubricile corespunzătoare ce se regăsesc pe formularele tipizate conform situației fiscale, iar declarația se semnează de către contribuabili, reprezentantul legal ori împuternicitul acestuia.


Aceștia pot depune declarațiile fiscale online pe site-ul instituṭiei www.spit-ct.ro, accesând secțiunea Servicii online/ Declarații fiscale, fără sau cu autentificare, caz în care este necesar să dețină nume utilizator și parolă în aplicația E-tax sau prin e-mail ([email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]).


Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, este facil de accesat și a fost conceput în scopul eficientizării procesului de îndeplinire a cerințelor legale fiscale prin eliminarea deplasării la ghișeele instituției și implicit a timpului de așteptare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.414 secunde