SPIT. Cum puteți plăti taxele și impozitele locale fără să stați la coadă

143
SPIT. Cum puteți plăti taxele și impozitele locale fără să stați la coadă - taxe-1503573698.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pune la dispoziția cetățenilor mai multe modalități de plată a impozitelor și taxelor locale, astfel încât aceștia să evite aglomerația de la ghișee.

Puteți plăti online, pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Plata online a impozitelor, integral sau în 3 rate prin programul BT, prin Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Internet Banking Banca Transilvania sau prin Serviciul Direct Debit, Banca Transilvania.

De asemenea, se pot face plăți prin intermediul telefonului mobil: utilizând aplicația Etax Mobile SPIT Constanța, prin ordin de plată: beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631, prin numerar (în municipiul Constanța) la stațiile OMV-Petrom, prin serviciul Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank și la oficiile Poșta Română. Sau direct la orice agenție fiscală a SPIT, prin numerar sau prin intermediul cardului bancar (BT, Garanti Bank), integral sau în 3 rate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0966 secunde