SPIT. Campanie de verificare a taxei de promovare

110
SPIT. Campanie de verificare a taxei de promovare - litoralmamaiazonacazino241365609-1435333587.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 25 iunie, inspectorii din cadrul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța efectuează controale pe teren cu privire la modul de declarare și achitare a taxei de promovare a turismului în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță.


1 iunie 2015 a fost ultima zi pentru depunerea declarațiilor aferente anului 2015 și de plată a taxei sus-menționate de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale și persoanele juridice, care desfășoară activitate economică în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță.


Operatorii economici care încep desfășurarea activităților economice, sau cei care obțin/vizează autorizația de funcționare/avizul program funcționare sau autorizația pentru ocuparea temporară a domeniului public după această dată, au obligația să depună o declarație în termen de 30 de zile de la data începerii activității sau a obținerii documentelor de autorizare.


De asemenea, contribuabililor verificați li se va aminti și că 1 iulie 2015 este termenul scadent pentru declararea, respectiv plata taxei pentru spații verzi și a taxei pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Mai 2015
Stire din Social : Anunț important de la SPIT
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Social : Ce program au ghișeele SPIT
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Social : Ghișeele SPIT, ÎNCHISE
Pagina a fost generata in 0.5293 secunde