SPIT. Au fost expediate înștiințările pentru plata impozitului

364
SPIT. Au fost expediate înștiințările pentru plata impozitului - impozit-1488460563.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează contribuabilii că înstiințările de plată au fost transmise, începând cu luna ianuarie. Astfel, între 30 ianuarie și 10 februarie, au fost distribuite către persoanele juridice, iar între 10 și 27 februarie, către cele fizice. 


"Expedierea acestora nu a fost efectuată în perioada anunțată anterior, respectiv 20 -31 ianuarie, întrucât a fost actualizată baza de date prin suprapunerea acesteia cu cea a Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Constanța (SPCLEP)", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.


Potrivit acesteia, 70 la sută din totalul înștiințărilor de plată emise au fost tipărite pe hârtie de culoare albă, pentru cei care au de achitat doar obligațiile pentru anul 2017 și 30 la sută pe hârtie de culoare roz, pentru cei care au de achitat și obligațiile restante aflate în procedura de executare silită precum și accesoriile aferente acestora.


În cazul în care, până la sosirea înștiințărilor de plată, contribuabilii doresc să afle cuantumul impozitelor și taxelor datorate în anul fiscal 2017, pot opta pentru obținerea de user/parolă pentru utilizarea aplicației E-tax, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro. Prin intermediul acestui cont se vizualizează obligațiile fiscale, patrimoniul bunurilor deținute și se pot efectua plăți. Puteți achita impozitele la stațiile OMV Petrom, oficiile Poștei Române din municipiul Constanța și la ghișeele instituției.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Se redeschide ghișeul SPIT din Vivo
Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Economie : Pensiile nu vor mai fi impozitate!
Pagina a fost generata in 0.5594 secunde