Spectacolul "BabyBlues" ajunge la Constanța

179
Spectacolul

Articole de la același autor

Luna aceasta, mai exact în data de 13 noiembrie, Teatrul de Stat Constanța găzduiește spectacolul "BabyBlues", o producție a asociației "Cultură’n Șură", care vorbește despre experiența de a fi mamă în societatea românească. Piesa va putea fi vizionată începând cu ora 19.00. Cu această ocazie, teatrul constănțean își arată susținerea pentru proiectele cu temă socială, făcând totodată o punte de legătură între producțiile de stat și mediul independent. 


Organizatoriii susțin că spectacolul "BabyBlues" a fost creat după povești reale, dar formula după care s-au ghidat membrii asociației a fost următoarea: se ia un grup de femei din mediul rural, se adaugă un psiholog experimentat și implicat, se extrag mărturiile doamnelor cu multă grijă și atenție, după care se creează un spectacol de teatru care să reflecte tot ce s-a spus și nu s-a spus în cadrul ședințelor de terapie. Produsul final se servește gratuit la ceas de seară, într-un teatru primitor. Menționăm că piesa le are în distribuție pe actrițele Lavinia Cosma, Florentina Năstase și Ana Turos. 


Altfel spus, "BabyBlues" este un spectacol-documentar dureros de cinstit și în același timp o sursă de bună-dispoziție. Scopul acestei reprezentații, dincolo de rolul de divertisment al teatrului este acela de a evidenția felul în care societatea se raportează la depresia post-natală, sau mai bine zis, felul în care o ignoră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.909 secunde