Spectacole, concerte și petreceri la piscină, week-endul acesta, pe litoral

459
Spectacole, concerte și petreceri la piscină, week-endul acesta, pe litoral - evenimentemamaia-1468601581.jpg
Fie că au venit doar pentru un week-end, fie că au ales un sejur de câteva zile, turiștii care se află în aceste zile pe litoralul românesc vor fi surprinși plăcut cu multitudinea de evenimente anunțate pentru acest sfârșit de săptămână.


Pentru a evita aglomerația, autobuzele supraetajate RATC, cu noile rute estivale, sunt o alegere inspirată către și dinspre Mamaia.


Nu ratați nici plimbarea cu telegondola, pentru a vă bucura de priveliște stațiunii de la înălțime. Dacă sunteți la mare în familie, cu cei mici, nu ratați o experiență la circ, unde veți avea parte de spectacole impresionante, de la care nu vor lipsi dresajul de animale, acrobații la înălțime și jonglerii.


Aveți posibilitatea să alegeți Circul Globus, care vă așteaptă la Pavilionul Expozițional Constanța sau Circul Americano, vizavi de parcarea hotelului Rex.


Pentru devoratorii de cultură, un nou concept de evenimente va debuta week-endul acesta, la Piațeta Cazino Mamaia, "Caruselul COOLtural", alături de Horațiu Mălăele și Ion Caramitru, care vor povesti "Câte-n lună și stele", dar și o serie de concerte alături de Vama Veche, Ștefan Bănică, Gașca Zurli și Trupa Marfar. Accesul la spec-tacole este liber.


Evenimentele se țin lanț în stațiunea Mamaia, cu activități pentru familii, de relaxare, distracție pentru cei mici, sporturi pe plajă sau nautice, la piscinele hotelurilor, zumba sau aerobic, iar atenția celor mari se îndreaptă în week-end, pe plajă sau la piscină. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3173 secunde