Spectacol la înălțime. Roata "Tomis Eye", una dintre cele mai mari din Europa

573
Spectacol la înălțime. Roata

Articole de la același autor

Roata panoramică de la malul mării a devenit rapid un punct de atracție pentru turiști și constănțeni. Mii de oameni au admirat deja peisajul fantastic de la înălțimea de 36 de metri.

Roata gigant, amplasată în apropierea falezei de la Cazino este una dintre cele mai mari instalații de acest gen fabricate de constructorul italian. "De mai bine de 50 de ani, familia mea produce astfel de atracții pentru parcurile de divertisment. Aceasta este una dintre cele mai mari roți panoramice pe care le-am construit. Are o înălțime de 36 de metri, 26 de cabine, pot urca părinți, copii, bunici, toata familia, are o cabină pentru persoane cu dizabilități, dar și o cabină VIP. De la această înălțime se poate admira panorama fantastică pe care o aveți aici în Constanța", a declarat David Lamborghini, constructorul roții panoramice.

Toți cei care au făcut deja o plimbare în roata panoramică s-au declarat absolut încântați de priveliștea spectaculoasă care poate fi admirată de la 36 de metri înălțime. "Pentru noi cei care venim în vizită la Constanța este un punct de atracție. Ce e mai frumos decât să vezi peisajul, portul, orașul, Cazinoul. Este foarte frumoasă, este ceva nou pentru noi, vedem altceva este super să ne bucurăm de această panoramă", a povestit un turist.

Prețul unui bilet în roata panoramică "Tomis Eye", așa cum au numit-o deja constănțenii, costă 20 de lei. Elevii de nota 10 și persoanele cu dizabilități au gratuitate, iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Roata funcționează lunea, între orele 17.00 și 1.00, de marți până vineri, între orele 10.00 și 13.00 și între orele 17.00 și 1.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 10.00 și 1.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3405 secunde