€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Spectacol caritabil organizat de Școala nr. 8 din Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 21 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța au decis să nu rămână indiferenți la suferința bebelușilor veniți pe lume mai devreme sau cu diferite afecțiuni. Aceștia și-au unit forțele și și-au propus să le ofere micuților dreptul de a se naște și de a trăi.

Pentru aceasta, vor să contribuie la modernizarea și dotarea secției de terapie intensivă pentru nou-născuți și prematuri a Spitalului Județean Constanța prin organizarea unui spectacol caritabil în care elevii școlii, împreună cu talentații copii de la cercurile artistice ale Palatului Copiilor, își vor arăta măiestria. Spectacolul caritabil va avea loc mâine, de la ora 15, pe scena Palatului Copiilor.

Evenimentul este organizat alături de Asociația „Dăruiește Aripi!”.

„Viața începe sau se termină la spital. Copiii noștri trăiesc sau mor într-o unitate medicală. Depinde de fiecare dintre noi să ofere șansa unei vieți frumoase, să își îndeplinească visurile, să își facă un viitor și să ne ajute să construim împreună un prezent mai bun. Fiecare copil are drepturi egale, dar acest principiu esențial al vieții nu poate fi garantat fără a beneficia de asistență medicală și dotări la standarde europene în unitățile spitalicești de stat. Acești copii se nasc din start fără a le fi respectat un drept fundamental: dreptul la viață!”, precizează Elena Stambuli, reprezentantul Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7784 secunde