€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Specialiști în domeniul auditului energetic, reuniți la Constanța

Ştire online publicată Joi, 12 Mai 2016. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Specialiști energeticieni din întreaga țară se reunesc, astăzi, la Constanța, la Conferința Națională a Asociației Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România. Ajunsă la cea de-a zecea ediție, conferința este găzduită de Sala Ovidiu a Hotelului Ibis, din apropierea Plajei Modern.

„Este vorba despre un dialog constructiv al specialiștilor responsabili cu progresul României pe diverse paliere: profesional, legislativ, social, educațional și comercial, care să servească aspirațiilor noastre pentru un viitor în mai bun consens cu celelalte state membre. A zecea Conferință Națională a AAECR - Eficiența Energetică în Clădiri reprezintă un bun prilej de întâlnire, schimburi de opinii și soluționări de probleme pe care România le are încă pe această temă”, explică directorul de comunicare al AAECR, Stelian Bâra.

Subiectele propuse se referă la legislația europeană în ce privește auditul energetic, tehnologii noi pentru construcții, surse și scheme de finanțare. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7602 secunde