Spaniolii vor români care să culeagă și să le ambaleze fructele

216
Spaniolii vor români care să culeagă și să le ambaleze fructele - spania1-1516045486.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, EURES România le propune constănțenilor interesați un număr de 150 de locuri de muncă în domeniul agricol ȋn Spania. Acestea sunt valabile pentru cules și ambalat fructe (femei) și cules fructe și curățat copaci (bărbați), din care un șofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (permis de conducere categoria D și atestat), doi șoferi de camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (permis de conducere categoria C + E și atestat) și doi tractoriști. Locurile de muncă sunt oferite de o firmă din regiunea Lleida, iar pentru ocuparea acestora se va organiza selecție la o dată stabilită ulterior. Salariul oferit este de 6.25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp, și 5.96 euro brut/oră, pentru lucrul în depozit. Contractul de muncă se va semna ȋn Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială și se va derula ȋn perioada aprilie - septembrie, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Pentru cazare, utilități și alte cheltuieli se va reține 10% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familiile vor locui în camere separate. Transportul către Spania și retur va fi suportat de lucrător.

Persoanele interesate să participe la selecție trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă, pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate și pentru a primi invitație de participare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Decembrie 2017
Stire din Social : Noi facilități pentru șomeri
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.9365 secunde