SITUAȚIE DRAMATICĂ ÎN ROMÂNIA! Nu există niciun loc în spitale pentru îngrijirea unui bărbat cu arsuri grave

490
SITUAȚIE DRAMATICĂ ÎN ROMÂNIA! Nu există niciun loc în spitale pentru îngrijirea unui bărbat cu arsuri grave - tratamentpacientarsuri610x300-1505580421.jpg

Articole recomandate

Caz uluitor la Botoșani! Un bărbat de 71 de ani, aflat în stare gravă după ce apartamentul în care locuia a explodat vineri seară, nu poate primi îngrijiri de specialitate pentru că...nu există niciun loc liber în niciun spital de arsuri din România, notează digi24.ro


Bolnavul este internat în prezent la Terapie Intensivă în Spitalul Județean din Botoșani. Medicii de aici au făcut nenumărate demersuri și solicitări pentru ca acesta să fie transferat, pentru că unitatea medicală nu are aparatura necesară pentru a-l trata.

Ștefan Bercea, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani, a precizat la Digi24 că demersurile s-au făcut prin Departamentul pentru Situații de Urgență, dar medicilor li s-a spus că toate locurile pentru "marii arși" sunt în prezent ocupate.

Bărbatul, care are arsuri de gradul III și IV, pe jumătate din suprafața corpului, a fost trecut pe o listă de așteptare, dar șansele să fie primit la tratament măcar săptămâna viitoare sunt minime, recunosc medicii din București. Victima este în stare stabilă, dar prognosticul medicilor este rezervat.

Vestea că bărbatul de 71 de ani al cărui apartament a sărit în aer vineri seară a ajuns pe o listă de așteptare, deși viața lui atârnă de un fir de ață, a șocat pe toată lumea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0553 secunde