Situația din Grecia nu periclitează, în prezent, vacanțele românilor

104
Situația din Grecia nu periclitează, în prezent, vacanțele românilor - maxresdefault-1435588986.jpg

Articole de la același autor

Potrivit reprezentanților Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, nu există niciun fel de informații, până în prezent, care să determine tur-operatorii români să redirecționeze turiștii români către alte destinații decât Grecia.

Charterele deja programate către diferite insule grecești vor fi operate în continuare, după același program, iar turiștii vor beneficia de vacanța aleasă. Hotelurile partenere ale agențiilor de turism membre ANAT i-au asigurat pe tur-operatorii români de continuitatea parteneriatului și de oferirea condițiilor de cazare contractate de către turiștii români.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism și membrii săi monitorizează permanent situația din Grecia pentru a informa prompt publicul. "Românii care pleacă în perioada următoare în Grevcia ar trebui să aibă la ei lichidități în euro. Este, de altfel, o recomandare pe care au făcut-o și alte patronate de turism din Europa, mai ales după decizia de închidere a băncilor în această săptămână și limitarea retragerilor de la bancomate", declară Aurelian Marin, președinte ANAT.

"De asemenea, cei care pleacă în Grecia continentală, cu mașina proprie, sunt sfătuiți să alimenteze cât mai aproape de granița cu Grecia pentru a preveni înghesuiala de la stațiile de alimentare", completează Aurelian Marin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0584 secunde